SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup’ta Dardanelspor galibiyeti ile ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapan Aydınspor 1923’te pazar günü iç sahada oynanacak Konya Anadolu Selçukluspor maçı öncesi Mehmet Gürkan Öztürk şoku yaşandı.
SERBEST KALDI
İki sezondur siyah beyazlı formayı giyen 25 yaşındaki forvet oyuncusunun, alacakları ödenmediği gerekçesiyle Futbol Federasyonu’na başvurup sözleşmesini feshederek serbest kaldığı bildirildi.
Siyah beyazlı formayla geçen sezon 14 gol atan, bu sezon ilk yarıda 4 gol atan Mehmet’e devre arasında 110 bin TL ödeme yapıldığı ancak futbolcunun geçen sezondan kalan 20 bin TL alacağını öne sürerek boşa çıktığı öğrenildi. Yöneticiler, ücretinin yüzde 70’i ödenen bir oyuncunun bu yola başvurmasına anlam veremediklerini belirterek, "İki yıldır bu kulüpten ekmek yiyen bir futbolcuya yakışmadı" dedi.
GÜRCAN GÖZÜM TAMAM
Aydınspor 1923, Alanyaspor’dan Gürcan Gözüm’ü alarak bu sezon 8’inci transferini gerçekleştirdi. Ön libero mevkiinde görev yapan 20 yaşındaki futbolcuyla 1.5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Bu arada takımla antrenmanlara çıkan Yeşil Bursalı kaleci Ömer Faruk ve Ümraniyesporlu Bilal Niyaz’ın bonservis soruları çözülemediği için henüz resmi mukavele imzalayamadığı belirtildi. (YC/AÖ)