GEÇTİĞİMİZ sezon Sivasspor’da forma giyen Milli futbolcu Aydın Karabulut kendisini 2 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı attı.

Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen Aydın Karabulut’un imza törenine Bursaspor’un yönetim kurulu üyeleri Yahya Bahadır, Enver Kumova ve Sezer Sezgin katıldı. Yönetici Yahya Bahadır yaptığı açıklamada Yönetim Kurulu olarak göreve geldikleri günden bu yana çalışmalarını sürdürdüklerini ve ikinci futbolcu transferini Sivasspor’dan Aydın Karabulut ile yaptıklarını belirtti. Bahadır, “Aydın Karabulut ile 2 yıllık sözleşmeye imza atmış bulunuyoruz. Kendisinin iyi bir performans sergileyerek Bursaspor’umuza faydalı olacağına inanıyorum.” dedi.

KUMOVA: ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Enver Kumova ise “Göreve geldiğimiz 15 günlük süre içersinde yoğun bir çalışma içindeyiz. İlk olarak Şenol Güneş ile anlaştık. Ardından Ankaragücü’nden Emre Taşdemir ile 4 yıllık sözleşme imzaladık. Bugün ise geçtiğimiz sezon Sivasspor’da forma giyen Aydın ile anlaştık. İnşallah takımımıza katkı sağlayacaktır. Kendisine ve kulübümüze hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

AYDIN KARABULUT: 5 YIL ÖNCE OLMAMIŞTI

Aydın Karabulut ise Bursaspor ile yollarının 5 yıl önce kesiştiğini ancak transferinin gerçekleşmediğini, bugün Bursaspor ile resmi sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Karabulut, transferinde emeği geçen Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleriNe teşekkür ederek “Bugün çok mutluyum. Bundan 5 yıl önce Bursaspor’a transfer olmam gerekiyordu. Formayı hak ettiğimi düşünüyorum. İnşallah bunu da göstereceğim. Önümüzdeki sezon takım arkadaşlarım ile birlikte inşallah çok güzel bir sezon geçireceğiz. Bursaspor çok büyük bir camia olduğu için buraya geldim. Tabii ki hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi. 

KENDİMİ FUTBOLA ADADIM

Bir medya mensubunun “Geçmiş sezonlarda inişli, çıkışlı bir grafik çizdin. Son dönemlerde Aydın’da neler değişti?” sorusuna ise Aydın, “Aslında çok şey değişti. Yaşantımı değiştirdim. Tecrübe kazandım. Almanya’da doğup büyümüş olmam benim için dezavantaj oluşturdu. Eskiden çok hırçındım. Bana kırık derlerdi. Son iki yılda bunun bu şekilde gitmeyeceğini anladım. Kendimi tamamen futbola adadım. Son iki yıl iyi bir futbol sergilediğimi düşünüyorum” dedi.

CE (FK/SSA) (FOTOĞRAF)