GELECEK sezon 2'nci Lig'de iddialı bir kadro kurmak isteyen Aydınspor 1923, Sivas Dört Eylül'ün golcüsü Murat Uçar ile Galatasaray'ın genç stoperi Emre Can Coşkun'la el sıkıştı.
Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, açıklamasında Murat transferinin kesin olarak bittiğini açıklarken, Emre'nin ise Galatasaray'dan bonservisini almaya çalıştıklarını söylerken, "Galatasaray Emre'yi kiralamak istiyor. Biz ise satın alma opsiyonuyla oyuncuyu transfer etmeye çalışıyoruz. Arada ufak pürüzler kaldı, sorun çözülür" dedi. Murat'ın hafta sonunda imza atabileceğini söyleyen Macaroğlu, "Murat geleceği olan bir golcü. Nokta atışı yaptık" ifadesini kullandı.
Futbola Pendikspor'da başlayan 23 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Sivas Dört Eylül formasıyla 30 maçta 5 gol attı. Cimbom'un altyapısından yetişen Emre Can ise Galatasaray'ın geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Elazığspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarında kadroya alındı. 20 yaşındaki savunmacı Elazığ sınavında 13, Medical Park Antalyaspor Karşılaşmasında ise 66 dakika sahada kaldı.

OA(YC/AÖ)