ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü merhum Atilla Ünlü anısına düzenlenen Voleybol Turnuvası'nda Çetin Turspor şampiyon oldu.

Korkuteli Belediyesi tarafından Recep Gürbüz Spor Salonu'nda düzenlenen ve 16 takımın katıldığı turnuvada finalde Yazırspor ile Çetin Turspor karşılaştı. 5 set oynanan karşılaşmayı Çetin Turspor 3-2 kazanarak şampiyon oldu. Yazırspor turnuva ikincisi olurken, Türk Sağlık- Sen ise üçüncü, İmrahor Köyü ise dördüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takım ise Sulama Birliğispor seçildi.

Şampiyon Çetin Turspor'a şampiyonluk kupasını Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve merhum Atilla Ünlü'nün eşi Şerife Ünlü birlikte verdi. Başkan Hasan Gökce, turnuvaya katılan 16 takım sponsoru ile voleybol hakemlerine birer plaket verdi. dül töreni sonrasında konuşan Belediye Başkanı Hasan Gökce, ilçede kültürel, sosyal ve sportif etkinlikleri artırmak, dayanışma ve kardeşlik bağlarını geliştirmek amacı ile düzenlenen turnuvaya katılan takımlara teşekkür etti. Başkan Gökce, "Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" dedi. (FOTOĞRAFLI)