BEŞİKTAŞ'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, BJK TV'de yayınlanan Manşet programının konuğu oldu. Atiba Hutchinson şunları söyledi: "Ailem Karayipler'den geldi. Orada futbol bir numaralı spordu. Ailem sayesinde futbola merak saldım ve bu bende tutku haline geldi. Hep futbol üzerine bir kariyer yapmayı planladım."
"Profesyonel bir oyuncu olmak için her türlü zorluğa katlanmam gerektiğinin bilincindeydim. Avrupa'da futbol oynamak istiyordum. Bunun için de futbola İsveç'ten başlamak benim için iyi bir adım oldu."
"Kariyerime iyi bir kulüpte başlasaydım belki bu kadar gelişemezdim. Basamakları adım adım çıktım ve her transferimde biraz daha iyi bir kulübe geçtim."
"Beşiktaş'tan teklif alınca çok mutlu oldum. Beşiktaş'ı ve Türk futbolunu takip ediyordum. Transfer süreci olumlu geçti. İyi bir başlangıç yaptığıma inanıyorum. Kulübe, takım arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza adapte olduğumu düşünüyorum. Her oyuncu yeni kulübünde iyi bir başlangıç yapmak ister. Uzun vadede istikrarlı bir oyuncu olmak istiyorum. Her maçına galibiyet için çıkan bir takıma geldim."
Rahat olduğum pozisyon merkez orta saha. Bazen başka yerlerde oynadığım da oluyor. Nerede oynarsam en iyisini yapmaya çalışıyorum. Çok yönlü bir oyuncu olmanın faydalarını görüyorum."
"Takımda arkadaşlık üst düzeyde birkaç isim vermem diğer arkadaşlarıma haksızlık olur. Tüm oyuncular birbirleriyle çok iyi anlaşıyor."
"Yetenekli oyunculara sahibiz. Oğuzhan 21 yaşında inanılmaz bir özgüvene sahip. Çıkabileceği yerin bir sınırı yok. Muhammed'in gelişimini çıplak gözle görebiliyorum. Kerim Frei de çok yetenekli bir oyuncu."
"Sezona iyi başlamıştık. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerektiğini aramızda sürekli konuşuyorduk. Son zamanlarda iyi sonuçlar alamıyoruz. Geri döneceğimize inanıyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz."
"Her oyuncuyla rahat oynuyorum. Birbirimizi anlıyoruz. Yanımda oynayan her oyuncuyla çok rahat maçlar çıkardım."
"Genç oyunculara çok çalışmalarını tavsiye ediyorum. Önlerinde uzun bir kariyer var. Yetenek bir yere kadar getirir futbolcuyu. Çalışmadan hiçbir şey olmaz."
"Türkiye liginin seviyesi çok yüksek. Kolay maç yok. Kazanmak için çok mücadele etmek gerekiyor. Tüm takımlar rekabetçi. Bu ligden etkilendiğimi söyleyebilirim."
"Şampiyon olmak için geniş bir kadroya sahip olmanız gerekir. İlk 11 dışından gelen oyuncuların katkıda bulunması gerekir. Bizim böyle bir sorunumuz yok. Devamlılık gerekiyor şampiyon olmak için. Fazla iniş çıkış yaşamamalıyız. Seri galibiyetler yakalamalıyız."
"Teknik Direktörümüz Slaven Bilic ile çok iyi anlaşıyoruz. Sadece benimle değil takımdaki tüm oyuncularla çok iyi bir iletişimi var."
"Taraftarlarımız bana çok büyük bir ilgi gösteriyorlar. Maçlarda her zaman yanımızdalar. Son iki maçta bizi destekleyen kadın ve çocuk taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum." (MA/FG)