MESUT ÖZİL, BACARY SAGNA VE BENDTNER İLE BİRLİKTE KIZ ARKADAŞININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMASI OLAY OLDU

Cumartesi gunü Premier Lig'de oynanan Chelsea-Arsenal maçı tarihi bir farkla bitmiş ve maçı Mourinho'nun Chelsea'si 6-0 gibi skor ile sahadan galip ayrılmıştı. Arsenal taraftarı hem şampiyonluk yolunda aldıkları büyük yaraya hemde ezeli rakipleri olan Chelsea'ye farklı bir skor ile yenilmenin üzüntüsünü yaşarken, Arsenal'in yıldızları o gece Mesut Özil'in kız arkadaşı Mandy Capristo'nun doğum günü partysine katılması İngiltere'de yeni gündem oldu.

"6-0'DAN SONRA BİRİLERİNİN EĞLENMESİ GÖRMEK GÜZEL !.."

Böyle bir tarihi hezimet sonrası Arsenalli futbolculardan Bacary Sagna ve Danimarkalı forvet Bendtner'in Mesut Özil'in daveti sonrası Londra'da ki doğum günü partysine katılmaları ve gayet neşeli pozlar verip sosyal medyada bu fotoğrafları paylaşmaları Arsenalli taraftarların da tepkisini çekti. Bir Arsenal taraftarı sosyal medyada paylaşılan fotoğrafın altına yaptığı yorum ise "Chelsea karşısında 6-0'lık skor ile kaybettikten sonra birilerinin eğlenmesi görmek güzel. Size tavsiyem sosyal medya hesaplarınızı kim yönetiyorsa O'nunla bir süre mola alın!! Eğer kendiniz yapıyorsanız da size iyi bir danışman gerek" şeklinde oldu. Bu taraftarın ifadelerini fotoğrafların altına yorum olarak yazması İngiliz basınında yayınlandı.

Chelsea, Arsenal maçında Mesut Özil ve Nicolas Bendtner sakatlıklarından dolayı oynamazken Fransız savunmacı Bacary Sagna 90 dakika forma giydi.

Sercan SAPANATAN, İstanbul-

ss(ud)