Arsenal Barcelona maçı bugün saat kaçta oynanacak belli oldu. Türk hakemlerin ve Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in de sahada olacağı maça artık saatler kaldı. Arsenal Barcelona maçı hangi kanalda, Barcelona maçı Arda Turan oynuyor mu, Arsenal Barcelona maçı hakkında bu detaylar merak ediliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Arsenal, sahasında Barcelona'yı konuk ediyor. E Grubu'nu 14 puanla liderlikle tamamlayan Barcelona, La Liga'da da oldukça formda ve emin adımlarla şampiyonluğa yürüyor. Arsenal ise F Grubu'nu 9 puanla ikinci sırada tamamlayarak gruptan çıkmaya hak kazanmıştı. Premier Lig'de şampiyonluk yarışı veren Arsene Wenger'in öğrencileri, ligde üst üste aldığı iki galibiyetle morallenmişti. Kritik maç öncesinde Arsenal'de Gabrial Paulista, Santi Cazorla, Tomas Rosicky ve Jack Wilshere'in sakatlıkları devam ediyor. Arsenal ile Barcelona arasında Londra'da oynanacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçı, 23 Şubat Salı TSİ 21:45'ten itibaren TRT 1'den naklen yayımlanacak.

ARDA OYNUYOR MU?

Arda Turan mücadelede cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Katalan devinde Rafinha ise sakatlığı nedeniyle bu maçta görev alamayacak. Barcelona son 10 sezonda dört ke Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon oldu; bu süreçte hiçbir takım birden fazla şampiyonluk yaşamadı. Neymar, Şampiyonlar Ligi’nde grup aşaması sonrasında oynadığı son beş maçta yedi gol attı. Alexis Sanchez Arsenal’in bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde attığı gollerin %58.3’üne katkıda bulundu (üç gol, dört assist).

MUHTEMEL 11'LER

Arsenal: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Walcott, Mesut, Alexis, Giroud

Barcelona: Ter Stegen, Alves, Mascherano, Pique, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar

MAÇIN HAKEMİ CÜNEYT ÇAKIR

UEFA Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre Mesut Özil'in top koşturduğu Arsenal ile Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona arasında 23 Şubat Salı günü oynanacak olan maçın hakemleri belli oldu. Buna göre Arsenal - Barcelona maçında FIFA Kokartlı Hakemlerimizden Cüneyt Çakır düdük çalacak. Londra'daki Arsenal Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçta Hakem Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçta Cem Satman 4. hakem olarak görev yaparken, ekstra yardımcılar ise Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek olarak açıklandı.