İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, IWBF Champions Cup maçları için Madrid'te bulunan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı kaldıkları otelde ziyaret etti.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Baş Antrenörü Sedat İncesu ve oyuncularla bir araya gelip uzun süre sohbet eden Arda Turan, Sarı-kırmızılılara başarılar diledi.

Konuyla alakalı Galatasaray'ın resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Baş Antrenörü Sedat İncesu, "Sevgili Arda Turan'a Madrid'e iner inmez daha teri soğumadan bizleri ziyaret etiğinden dolayı çok teşekkür ederiz. Arda'nın bu jesti aslında Galatasaray Ailesi'nin ne kadar vefakar olduğununun tekrar kanıtıdır. Kendisi dün çok önemli bir başarıya imza attı. Hepimizin gurur kaynağı, Galatasaray'ımızın eski kaptanı Arda Turan'a, büyük finalde de başarılar dilerim. Değerlerimizin ve amatör ruhumuzun sahadaki yansıması olan Engelsiz Aslanlar'ımıza verdiği değer için kendisini tebrik ediyorum. Arda'nın bize yaptığı bu güzel jest ise ömür boyu hatırlanacaktır" dedi.

İSTANBUL / (fotoğraflı)

gh(gh)