TORKU Konyaspor maçından sonra gittiği Konya Havaalanı'nda kalbi sıkışınca kaldırıldığı hastanede anjiyo olan Medical Park Antalyasporlu Mehmet Sedef, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Kalbine giden 2 damardan birinde pıhtılaşma olduğu belirlenen 26 yaşındaki Mehmet Sedef'in 2'nci defa anjiyo olabileceği açıklandı.
KALBİNDE SIKIŞIKLIK HİSSETTİ
Maçta rakibiyle çarpışan Mehmet Sedef, sahada tedavi olduktan sonra oyuna devam etti. Daha sonra soyunma odasına giden Mehmet Sedef, arkadaşlarıyla birikte giyindi. Torku Konyaspor maçından sonra, 3 günlük izin için dağılan kırmızı beyazlı futbolculardan bir bölümü havalimanına giderken, bir bölümü de kafileyle Antalya'ya döndü.
Konya Havaalanı'na giden futbolcular arasında yer alan Mehmet Sedef, uçağa binmeden önce kalbinde sıkışıklık hisseti. Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen Mehmet Sedef, hemen havaalanı doktoru tarafından muayene edildi.
UÇMASINA İZİN VERİLMEDİ 
Doktorun uçuşuna izin vermediği Mehmet Sedef, havaalanına çağırılan 112 acil servis ambulansı ile Özel Medicana Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk muayenesi yapılan Mehmet Sedef'in kalp damar yollarında pıhtılaşma olduğu tespit edildi. Mehmet Sedef'e acil olarak anjiyo yapıldı. 
"TWİTTERDE ÖLDÜĞÜ SÖYLENTİSİ ÇIKARILMIŞ"
Halen hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Mehmet Sedef'in durumu hakkında bilgi veren yakını Mehmet Tezel, şunları söyledi:
"Havaalanında rahatsızlanınca acil olarak hastaneye getirmişler. Burada kalp damar yollarında pıhtılaşma olduğu belirlenmiş. Acil olarak anjiyo yapılmış. Şu anda tedavisi devam ediyor. Hatta sosyal paylaşım sitesi 'twitter'da öldüğü haberleri yayılmış. Doktorlar, öğleden sonra ikinci kez anjiyo olabilyeceğini söylediler. Biz de bekliyoruz."
"PIHTI ERİTİLMEYE ÇALIŞILIYOR"
Medical Park Antalyaspor Sağlık Kurulu Başkanı Doktor Burhanettin Çalım, "Bize kalbine giden 2 damarın tıkanık olduğu, birinde ise pıhtılaşma tespit edildiği, pıhtının eritilmesine çalışıldığı bildirildi" dedi.
BAŞKAN GENCER'LE AYBABA KONYA'DA
Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ile teknik direktör Samet Aybaba, büyük üzüntü yaşadıklarını vurguladılar. Başkan Gencer, "Beklenmedik şekilde karşılaştığımız bu üzücü durumu yakından takip ediyoruz. Hiçbir şey sağlıktan daha önemli değil. Mehmet Sedef'in ikinci anjiyosunda sonuç alınmasını temenni ediyoruz. Konya'da hastanede futbolcumuzu yalnız bırakmıyoruz" dedi.