MEHMET SEDEF KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ
Torku Konyaspor maçından sonra izne ayrılmak üzere gittiği Konya Havaalanı'nda fenalaşan Medical Park Antalyasporlu Mehmet Sedef'in kalp krizi geçirdiği açıklandı. Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, kalbine giden 3 damarı tıkalı olduğu tesbit edilen Mehmet Sedef'in kalp krizi geçirdiğini açıkladı, "Futbolcumuzu Allah korumuş. Uçağa binmemiş olması ve hastaneye gitmesi mucizevi bir olay" dedi. Kulüp binasında basın toplantı düzenleyen Başkan Gültekin Gencer, şunları söyledi:
"KAN PIHTILAŞMASI AZALDI"
"Torku Konyaspor maçından sonra milli maç nedeniyle verilen aradan dolayı futbolcuların çoğunluğuna izin vermiştik. Mehmet Sedef de izne çıkmak üzere havalimanına gidiyor. Burada kendisinde birden halsizlik ve rahatsızlık hissediyor. Havalimanı acil servisinde kendisini ön muayene ettiriyor. Nabız atışlarında düşüş olduğundan dolayı akılcı bir hareketle ambulans istiyor ve kendisinin hastaneye sevk edilmesini istiyor. Gittikten sonra yapılan ilk müdahaleler sonunda kalp krizi geçirdiği ortaya çıkıyor. Yapılan anjiyo sonunda ikisi ana damarda olmak üzere 3 damarın tıkandığı öğreniliyor. Özellikle ana damarın birinde yüzde 95 oranında kan pıhtılaşması görülüyor. Kendisine anjiyo yapılıyor ve sporcu olmasından dolayı by-pass'ın son çare olduğu belirtilerek gece boyunca yoğun bir ilaç tedavisi başlıyor. Bu tedavi bu sabah sonuç veriyor ve kapalı olan damarın yüzde 40'a gerilediği görülüyor. Böylece by-pass'a ihtiyaç duyulmuyor."
"FUTBOLA DÖNMESİNE DOKTORLAR KARAR VERECEK"
Mehmet Sedef'in 2 gün daha hastanede kaldıktan sonra taburcu edileceğini aktaran Gültekin Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Mehmet, 20 gün sonra kontrol anjiyosu olacak. By-pass olmaması ve stente gerek kalmamasından dolayı tahmin ediyoruz ki futbola dönmesinde sakınca olmayacak. 20 gün sonraki anjiyo çok önemli. Pıhtının yok olması gerekiyor. Teknik direktörümüz, kulüp menajerimiz ve kulüp doktorumuz şu an futbolcumuzun başında. Dün geceyi gerçekten uykusuz geçirdik. Sıkıntılı dakikalar yaşadık. Mehmet Sedef bize çok büyük bir sürpriz yaşattı. Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yenal arayarak bize moral verdi."