SEMİH Şentürk ve Giray Kaçar'ı renklerine bağlayan Medical Park Antalyaspor, Ajaxlı Eyong Enoh'u sezon sonuna kadar kiraladı. Kırmızı beyazlı kulüp, sabah sağlık kontrolünden geçen Mersin İdman Yurdu stoperi Joseph Boum ile de 1,5 yıllığına anlaştı.
Medical Park Antalyaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Önceki gün Giray Kaçar ile Semih Şentürk'e imza attıran kırmızı beyazlı kulüp, bugün de Ajaxlı Eyong Enoh'u satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar kiraladı. Kulüp ayrıca, Mersin İdman Yurdu stoperi Joseph Boum'u 1,5 yıllığına renklerine bağladı.
Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki imza törenine Başkan Gültekin Gencer ile Eyong Enoh ve Joseph Boum katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Gencer, "Her iki oyuncunun da takıma katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. Josep Boum da "Burada olduğum için çok mutluyum. Antalyaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
Eyong Enoh da duygularını şöyle dile getirdi:
“Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Medical Park Antalyaspor'un ilk yarı yaşadığı kötü gidişi ikinci yarı değiştireceğiz. Şampiyonlar Ligi ve milli takım tecrübelerine sahibim."