MEDİCAL Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Grup Elemeleri'ndeki ikinci maçını yarın akşam Galatasaray ile yapıyor.
Gruptaki ilk maçında Elazığspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan ve 1 puanla yetinen kırmızı beyazlılar, Galatasaray'ın karşısına galibiyet parolası ile çıkacak. Başkan Gültekin Gencer'in kişisel gayretiyle son anda lisansı çıkarılan Eyong Enoh'un forma giyebileceği açıklandı. Elazığspor maçında kırmızı kart gören Tita ise bir maçlık cezasını Galatasaray maçında çekecek.
SON KARAR MAÇTAN 2 SAAT ÖNCE
Galatasaray maçı hazırlıklarını bugün yaptığı taktik idmanıyla tamamlayan Antalyaspor'da Giray ile Semih Şentürk'ün oynayıp oynamayacakları yarın sabah belli olacak. Mersin İdman Yurdu'ndan transfer edilen Joseph Boum'un ise 18 kişilik kadroda yer alacağı belirtildi.
Teknik Direktör Samet Aybaba, "Galatasaray karşısına çıkaracağımız kadro için son kararımızı maçtan 2 saat önce vereceğiz. Galatasaray gibi güçlü bir rakip karşısında sahaya galibiyet için çıkacağız. Son derece çekişmeli bir maç olacak. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Oyuncularıma güveniyorum, gereğini yapacaklar" dedi. (FOTOĞRAFLI) ----------KUTU-------- STAT : Akdeniz Üniversitesi
SAAT : 20.00
HAKEM : Abdülkadir Bitigen
SAKAT : Yok
CEZALI : Tita
YAYIN : ATV
BİLET : Kale arkası ve misafir tribün: 100, CEYSU Maraton: 150, Rixos Tribün: 200 TL.
İDEAL KADRO: Hakan Arıkan-Koray Aslan, Emre Güngör, Giray Kaçar, Vederson, Serkan Balcı, Insa, Eyong Enoh, Emrah Başsan, Zeki Yıldırım, Lamine Diarra.