Ziraat Türkiye Kupası H Grubu son maçında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı.

Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynanan maçta iki takım da genç ve daha az şans bulan oyuncularını sahaya sürdü.

İki takımın da grupta herhanbi bir iddiasının olmadığı, 1. ve 2. sıraları garantileyerek çıktıkları maç 0-0 sona erdi.

FENERBAHÇE'DE GENÇLERE ŞANS

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira genç futbolculardan kurulu bir kadroyu sahaya sürdü.

Tecrübeli isimler Alper Potuk ve Mehmet Topuz'un yanı sıra ilk 11'de Erten Ersu, Uygar Mert Zeybek, Egemen Zengin, Ramazan Civelek, Muammed Samed Karakoç, Karahan Yasir Subaşı, Caner Koca, Semih Ergül ve Savaş Polat yer aldı.

ANTALYA YENİLERİNİ GÖRDÜ

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais ise yeni transferlerin de yer aldığı bir kadro kurdu.

Morais'in 11'inde, devre arasında transfer edilen Oktay Delibalta, Ömer Şişmanoğlu, Halil İbrahim Tuna ve Enguene'nin yanı sıra Ozan Evrim Özenç, Zeki Yıldırım, Gökhan Yılmaz, Chico, Rıdvan Şimşek, Kadir Bekmezci ve Birkan Öksüz yer aldı.

TEK ŞANSI FENERBAHÇE DEĞERLENDİREMEDİ

Ortada geçen maçın en tehlikeli pozisyonu ikinci yarıda Fenerbahçe adına yaşandı. 71. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında soldan içeri çevrilen topu Ramazan penaltı noktasına taşıdı. İlk rakibini ekarte eden oyuncu ardından topun kontrolünü yitirse de yanındaki Melih şutunu çıkardı. Top az farkla üstten auta çıktı.

Alınan 0-0'lık beraberlik sonucunda Fenerbahçe grubu 16 puanla lider, Antalyaspor ise 11 puanla ikinci sırada tamamladı.

Bir üst turda Fenerbahçe'nin rakibi Kayserispor olurken Antalyaspor ise Torku Konyaspor ile eşleşti.