ZİRAAT Türkiye Kupası B grubunda 3 maç sonunda topladığı 5 puan ve averajla lider durumda bulunan Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, "Kupada final oynamak istiyoruz" dedi.
Kupada yarın Tokatspor ile karşılaşacak olan Medical Park Antalyaspor, bu karşılaşma için kente geldi. Karşılaşmanın son hazırlıklarını yapmak için Tokatspor tesislerine gelen kafileyi, rakibi Tokatspor karşıladı. Tokatspor teknik direktörü Mehmet Şahan, karşıladığı Samet Aybaba ile bir süre görüştü. Konuk takımın Fenerbahçe'den transfer ettiği Semih Şentürk'de Tokatspor'da bulunan arkadaşları ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.
"GRUP BİRİNCİSİ OLMAYI İSTİYORUZ"
Samet Aybaba, takımına yaptıracağı antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası ile birlikte ülkenin güzel illerine gitme imkanı bulduklarını söyleyen Samet Aybaba, şunları söyledi:
"Şu anda grup birincisiyiz. Bundan sonraki bütün karşılaşmaları kazanıp grubu birinci olarak bitirmeyi planlıyoruz. Futbol bu, ilk maçta şans bizden yanaydı. Burada da maçı kazanıp, grup birincisi olup diğer grubun ikincisi ile eşleşmeyi planlıyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamak istiyoruz."