MEDİCAL Park Antalyaspor'un Bursa deplasmanına Vali, Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü ile vakıf başkan ve yöneticileri birlikte gidiyor.

Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu bir ilke daha imza attı. Vakıf Başkanı Ali Yılmaz'ın sponsorluğunu üstlendiği Bursaspor deplasmanı için organize edilen özel uçakta, Vali Sebahattin Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul da yer alacak. Kafilede teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra, basın mensupları, yeni ve eski yöneticiler ile vakıf başkan ve yönetim kurulu üyeleri bulunacak.

ANLAMLI DAYANIŞMA

Başkan Gültekin Gencer, cumartesi günü saat 15.30'da başlayacak Bursa seyahati öncesi uçağın dolduğunu, bunun da gurur verici olduğunu belirtti. Gencer, şöyle konuştu:

“Her şeyden önemlisi, kentin üst düzey yöneticileri ile vakıf başkan ve yönetim kurulu üyelerinin uçakta yer alması. Kentin üst düzey yöneticileri ile ilk kez bir deplasmanda birlikte olacağız. Bu son derece anlamlı bir dayanışma. Antalyaspor için özlediğimiz kenetlenme. Antalya'nın Antalyaspor'a sahip çıktığının açık göstergesidir. Herkese teşekkür ediyorum." (FOTOĞRAFLI)