LADİK(Samsun),()– TARİHİ Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin finalinde İsmail Balaban’ı yenerek başpehlivan olan Fatih Atlı’nın, Samsun'un Ladik İlçesi'ndeki baba ocağında büyük sevinç yaşanıyor. Oğlunu duaları ile desteklediğini söyleyen anne Remziye Atlı, "Fatih’i Kırkpınar’a yolcu ederken sanki içime doğmuş gibiydi. Bu günleri hissetmiştim" dedi.
Edirne'de yapılan 653'ncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nden başpehlivan olarak çıkmayı başaran Fatih Atlı’nın Samsun’un Ladik İlçesi’ndeki baba ocağında büyük mutluluk yaşanıyor. Başpehlivan Fatih Atlı’nın annesi Remziye Atlı, oğlunun kazanması için sürekli dua ettiğini söyledi. Anne Remziye Atlı duygularını şöyle dile getirdi:
"Bir tuhaf oldum. Mutluyum, gururluyum. Bizlere bu mutluluğu yaşatan oğlumu ben de kutluyorum. Fatih’i Kırkpınar’a yolcu ederken sanki içime doğmuş gibiydi. Bu günleri hissetmiştim. Müsabakaları evde eşim ile birlikte izledik. Çok heyecanlıydık. İnanın hiçbir şey hatırlamıyorum. Babası bir yanda, ben bir yanda dua ediyorduk. Kendimizden geçmişiz. Çok farklı bir duygu. Allah tüm annelere bu güzel duyguları yaşatsın. 3 çocuğum var. En küçükleri Fatih. Torunum Efe de dayısının yollunda. İnşallah o da bu güzel anları yaşar." 
Baba Bahattin Atlı ise, "Şampiyonluk ilçemize, şehrimize, emek veren büyüklerimize ve arkadaşlarına armağan olsun. Ladik’teki diğer pehlivanlara da kalıcı başarılar diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI