BURSASPOR’un Kardeş kulübü Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa’ya gelerek Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
Başkan Recep Bölükbaşı, her iki takımın taraftarlarının başlatmış olduğu kardeşlikten de öte olan dostluğu yönetimler bazında da oluşturmak için bugün oluşan birlikteliğin artarak devam edeceğini belirtti.
Kardeş kulüp Ankaragücü Yönetimi’nin Bursa’ya gelerek ziyarette bulunmasının bir ilk olduğunu belirten Bölükbaşı, Ankaragücü’nün en kısa sürede hak ettiği yere gelmesini çok arzu ettiklerini ve Bursaspor olarak destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.
YİĞİNER; "İYİSİ BURSASPOR’A YAKIŞIR"
Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner yaptığı açıklamada Bursaspor Yönetimine iade-i ziyarette bulunmak için geldiklerini ve Bursaspor Kulübü ile dostluk ilişkilerin arttırılmasını arzu ettiklerini dile getirdi. Yiğiner, ''Biz Emre’nin 2'nci ligin üstünde olduğunu biliyorduk. Kendisine talepler vardı. Ama biz Bursaspor’dan teklif gelince diğerlerini hiç değerlendirmedik. İyisi Bursaspor’a yakışır. İnşallah Emre Bursaspor’umuza ve Türk futboluna katkı sağlar faydalı olur'' dedi.

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF