SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup’ta sezonu 3'üncü sırada tamamlayan  Ankaragücü, play off grubunda Bandırmaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Bursa’da Nilüferspor tesislerinde sürdürüyor.
ANKARA’YA DÖNMEDİ
Ligdeki son maçını Bandırmaspor ile oynadıktan sonra Ankara'ya dönmeyen  Ankaragücü, bu zorlu mücadelenin hazırlıklarına Bursa'da başladı. Üç gün kamp yapacak olan sarı lacivertliler, cuma günü Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma için perşembe günü Bursa'dan Bandırma'ya geçecek. Ankaragücü'nün deneyimli teknik direktörü Celal Kıbrızlı, maçla ilgili olarak şunları söyledi:
"Ligde son maçımız Bandırma'da oynadıktan sonra, yine aynı rakibimizle PTT 1'inci Ligi'ne yükselme play off eşlemesinde oynayacağız. Ankara'ya dönmeyerek Bursa'da kampa girdik. Bize tesislerini açan küçük kardeş takımımız Bursa Nilüferspor yönetimine teşekkür ediyorum." 
Bursa Nilüferspor Başkanı Ahmet Balaban ise, "Ankaragücü'ne Bursa Nilüferspor olarak kardeş desteğinde bulunmak istedik ve tesislerimizi çalışmaları için ardına kadar açtık" dedi.

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF