GALATASARAY'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, 27 Kasım tarihinde oynanacak karşılaşmada galibiyetten emin konuştu.
"Yılbaşı Ağacı" adlı kitabının tanıtımında gazetecilerin bu yöndeki sorularını cevaplayan İtalyan teknik adam, Mordic'in sarı kart cezalısı, Khedira'nin ise sakatlığından dolayı oynayamayacağı maçta bu oyuncuların yerini dolduracak kadroya sahip olduğunu söyledi. Galatasaray karşısına mutlak galibiyet için çıkacaklarını vurgulayan Ancelotti, gruptan çıkmayı garanti etmelerinin önemli olmadığını ve bu karşılaşmada 3 puanı alacaklarını belirtti.
Ancelotti daha önce de yapmış olduğu bir açıklamada, Juventus'un Galatasaray'a oranla bu gruptan çıkmak için daha şanslı olduğunu dile getirmişti.
Bu arada İspanyol basını da Real Madrid'in özellikle Khedira'nin sakatlığı ile orta sahasının tamamen çöktüğünü yazdı. Galatasaray karşısında Ancelotti'nin değişmez iki oyuncusunun bu karşılaşmada forma giyemeyeceğine işaret ederek, Mordric ve Khedira'sız,bir Real Madrid'in Mesut da olmayınca Galatasaray'a karşı işinin zor olacağını savundular. MÇ(GH/FG)