Galatasaray'ın Malaga'ya kiralık olarak verdiği Faslı oyuncusu Amrabat, sarı-kırmızlı takımın Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea karşısında turu geçeceğine inanmadığını söyledi.

Amrabat bir İspanyol gazetesine verdiği özel röportajda, Malaga'daki ilk günlerini ve Galatasaray ile yoluna devam edip etmeyeceği konularında açıklamalarda bulundu. Faslı milli oyuncu, devre arasında kendisine çok sayıda teklif geldiğini hatırlatarak, Malaga opsiyonunu La liganın cazibesinden dolayı seçtiğini belirtti. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki şansını da değerlendiren Amrabat, "Galatasaray, Chelsea ile iki maç oynayacak. Muhtemelen eleneceğini düşünüyorum" dedi.

"Malaga'da kiralık dönemi bittikten sonra Galatasaray'a döndüğünde ne yapacaksın?" sorusuna Amrabat; önünde henüz dört ayının daha olduğunu ve sezon bittiğinde bu konuyu Galatasaray yönetimi ile konuşacaklarını vurguladı.

Faslı oyuncu, Mancini'nin kendisine şimdilik gitmesi gerektiğini, dönünce bu konuyu tekrar değerlendirecekleri sözü verdiğini de hatırlattı.

Malaga'da devam edip etmemesi hususunun performansına bağlı olduğuna da dikkat çeken Amrabat, futbol dünyasında her şeyin çabuk değiştiğini, burada mutlu olmasına rağmen Galatasaray ile olan 3 yıllık daha sözleşmesinin olduğuna işaret etti. MEHMET ÇİFTÇİ - MADRİD / mç(gh)