Kayserispor - Fenerbahçe maçında tribün mağduru 5 yaşındaki Berkay Çoban, üzerindeki Fenerbahçe formasından dolayı korkup ağlamasına neden olduğu ileri sürülen Kayserili amigo Recai Kahraman ile Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün makamında bir araya geldi. Amigo Recai, ''Suçlu olduğumu düşünmüyorum ama minik Berkay ve ailesinden özür diliyorum'' diyerek, Fenerbahçeli küçük çocuğa bir oyuncak otomobil verdi. Kayseri valiliğindeki buluşmaya baba Ramazan eşi Hikmet ile amigo Recai Kahraman katıldı.



Vali Orhan Düzün, ''18 Ekim'de Kadir Has Stadı'nda Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta tribünde bulunan Berkay ile olumsuz haberler medyaya yansıdı. Amigo Recai ile görüştük. Kendisinin özür dilediğini söyledi. Kayserispor Kulübü de olayı kınadı. Amigo hakkında 6222 sayılı Sporda Şiddetin Önlenmesine dair kanun gereğince işlem yapılacak.



Ancak, sporun kardeşlik ve barış olduğu düşüncesiyle, Recai ile Berkay'ı bir araya getirerek, ayrıştırıcı değil birleştirici olmak istedik. Aslında tribünde her takımın seyircisi birlikte müsabakayı izleyebilmeli ama ülkemizde ev sahibi takım ile misafir tribünleri ayrı, ayrı. Bunda da amaç tribünlerde olay çıkmasını önleme amacına dayalı. Recai, şimdi Berkay'dan bir kez daha özür dileyecek'' dedi. 



"Hadi şakadan bir tokat at"

Bu konuşmanın ardından Amigo Recai minik Fenerbahçe taraftarını kucağına alıp, ''Seni üzdümse özür dilerim sonuçta benim de çocuklarım var. Hadi şakadan bir tokat at, bu olaya ben sebep değilim ama ödeşelim ve helalleşelim'' dedi. Berkay'ın, attığı tokatın ardından Amigo Recai Kahraman küçük çocuğa bir oyuncak otomobil verdi. Kayseri Valisi Düzgün ise Berkay Çoban'a kırtasiye seti vererek, okula gittiği zaman kullanmasını istedi.