İZMİR'de Süper Amatör Küme'de mücadele eden Denizspor, otomasyon sektörünün devlerinden Alman firması Becker'le isim sponsorluğu anlaşması yaptı.
Yıllarca Denizspor adıyla mücadele eden mavi-beyazlı ekip, 2014-15 sezonunda 'Becker Denizspor 'ismiyle şampiyonluk yarışı verecek. Sponsorluk sözleşmesi Denizspor Başkanı Selçuk Sert, 2'nci Başkan Sibel Kuş, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Betül Kayhan ve Becker Türkiye Genel Müdürü Volkan Kebir ile Teknik Müdür Berkay Övez arasında imzalandı.
Becker Genel Müdürü Volkan Kebir, fikrin amatör bir ruhla büyüyüp geliştiğini söyledi. Kebir, her gün önünden geçtiği sahadaki çocukların sürekli spor yapmalarını görünce heyecanlandıklarını anlatırken şöyle dedi:
"Bu disiplini görüp, Alman firması olarak bu organizasyona destek vermek istedik. Hiçbir beklentimiz yok, sadece çocukların spor yapmalarını istiyoruz. Bir çocuk bile milli takımlara kadar yükselirse büyük mutluluk duyarız. Amacımız sadece sponsorluk değil, her göreve hazırız."
Denizspor Başkanı Selçuk Sert ise önceliklerinin her gün daha fazla gence spor yaptırabilmek olduğunu vurgularken, "Hem iyi birer insan, hem de başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI