ALTINORDU'da sol alt adalesinde meydana gelen sakatlık yüzünden kamp dönemini takımdan ayrı çalışarak geçiren kaptan Murat Cömert'in iyileşmesi, teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Tecrübeli stoperin takımla antrenmanlara başladığını belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, hazırlıkların tam kadro devam ettiğini söyleyerek, "Murat'ın iyileşmesi, Rıza'nın da transferiyle özellikle savunmada rekabet üst seviyeye çıktı. Kimsenin yeri garanti değil, oyuncularım bunun farkında. Kaleci ve orta saha arayışlarımız sürüyor" dedi.
Bu arada Altınordu, yarın Selçuk Tesisleri'nde saat 18.00'de Tire 1922 ile hazırlık maçı yapacak.
KAHRAMAN'IN MUTLU GÜNÜ
Altınordu yardımcı antrenörü Ufuk Kahraman, yaşamını Mehtap Yolcu ile birleştirdi. İzmir Aqua Marin’de gerçekleşen nikahta, Ufuk Kahraman'ın şahitliğini teknik direktör Hüseyin Eroğlu, gelinin şahitliğini ise arkadaşı Seren Kaya yaptı. Yönetim Kurulu üyeleri Salih Mertan, Murat Dizdar, Zafer Bilgetay ve Barış Orhunbilge’nin yanı sıra teknik kadro, futbolcular ve personel genç çifti yalnız bırakmadı.
KOMBİNE 150 TL
Altınordu yönetimi, 2014-15 sezonunda geçerli olacak maç biletleri ve kombine kartların fiyatlarını belirledi. Açık tribünü açmama kararı alan yönetim, kapalı tribün bilet fiyatını 10 TL, kombineleri ise sadece lig maçlarında geçerli olmak üzere 150 TL olarak belirledi. VIP tribün kombine biletleri 350 TL'den satışa sunulacak.

FOTOĞRAF