ALTINORDU teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Turgutluspor'u 1-0 yendikleri hazırlık maçından sonra iyi yolda olduklarını söyledi.
Kardemir Karabükspor'a 2-0, Alanyaspor'a ise 3-0 yenildikleri karşılaşmalarda takımın oyununu beğenmediğini ifade eden Hüseyin Eroğlu, Turgutluspor galibiyetinin ardından umutlu konuştu. "Fiziksel açıdan iyiyiz, oyunumuzun da her geçen gün üzerine koyuyoruz" diyen Hüseyin Eroğlu, "Eksiklerimizi gidermeye başladık. Yalnızca gol bölgelerinde, son vuruşlarda sıkıntımız var" dedi.
Sahaya sürdüğü ilk 11'de sadece yeni transfer Berkay Samancı'nın PTT 1'inci Lig tecrübesi olduğunu söyleyen Hüseyin Eroğlu, sonradan oyuna giren Taha ve Göksu'nun da deneyimli isimler arasında yer aldığını kaydederken şunları söyledi:
"Genç bir takımız, ancak iskelet kadroyu korumanın avantajıyla mücadele ediyoruz. Aramıza katılan yeni isimlerle birlikte rekabet üst seviyeye çıktı. Her futbolcu ilk 11'de oynayabilecek düzeyde. Kimsenin yerinin garanti olmadığının farkındalar. Formayı hak eden giyecek."
ÜSTÜN'E KİRALIK ENGELİ
Transfer arayışlarını sürdüren Altınordu, Trabzonspor'a gönderdiği Gökhan Karadeniz'in yerini doldurmak için Kayseri Erciyessporlu Üstün Bilgi'yle masaya oturdu. Üstün'le anlaşma sağlanmasına rağmen Kayseri ekibinin golcü futbolcuyu bonservisiyle vermeye yanaşmadığı öğrenildi. Kiralık oyuncu transfer etmeme kararı alan kırmızı-lacivertlilerin yeni arayışlara geçtiği öğrenildi. Üstün Bilgi'ye Denizlispor da talip olmuştu.