ALTINORDU, altyapısından yetiştirdiği oyuncularla dünya devi olan Barcelona'nın yıllardır başarıyla uyguladığı zincir modelinin startını verdi.
A takımın oyun sistemi, teknik taktik organizasyonları, antrenman metot ve planlamaları ile fiziksel çalışmaların tüm altyapı ekiplerinde, hazırlayıcı takım ve pilot takımlarda aynen uygulanmasına dayanan sistemin detayları, yapılan toplantıyla Altınordu çatısı altındaki tüm teknik ekiplere verildi.
Bu sistemle tüm yaş gruplarında tek tip antrenman programları uygulanacak. A Takım'a yükselen bir oyuncu, mevkisiyle ilgili her türlü teknik-taktik donanımına sahip olacak. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Teknik kadrolar sürekli iletişim halinde olacak. A takım teknik ekibi, Altınordu çatısı altındaki diğer ekiplerin maçlarını sürekli izleyecek, antrenmanlarda zaman zaman uygulayıcı olarak görev alacak. Türk futbolun yeni bir dönem başlayacak" dedi.
RAKİP TURGUTLUSPOR
Isparta kampında oynadığı iki hazırlık maçında Kardemir Karabükspor'a 2-0, Alanyaspor'a ise 3-0 yenilen Altınordu, yarın Turgutluspor'la üçüncü özel müsabakasına çıkacak. Turgutlu Stadı'ndaki mücadele saat 18.00'de başlayacak. Kırmızı lacivertli takımda sakatlığı süren stoper Murat Cömert forma giyemeyecek.