KALECİ arayışını sürdüren Altınordu, geçen sezon Göztepe'de kiralık oynayan Adanasporlu Tolgahan'dan vazgeçerken, rotasını Mersin İdman Yurdu'ndan Behram Zülaloğlu ve Gençlerbirliği'nden Ferhat Kaplan'a çevirdi. Adanaspor'un Tolgahan için 800 bin TL istemesi üzerine transferi rafa kaldıran yönetim Behram ve Ferhat üzerine yoğunlaştı. İki file bekçisi için görüşmelerin devam ettiğini belirten Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Yeni sezonda kalecimiz Süper Lig'den olacak" şeklinde konuştu.
Futbola Ankargücü'nde başlayan 32 yaşındaki Behram, Ereğlispor, İstanbulspor, Kocaelispor, İstanbul Başakşehir, Kayseri Erciyesspor, ve Kocaeli Birlikspor formalarını giydi. Usta eldiven Süper Lig'de 24, PTT 1'inci Lig'de de 49 maçta görev aldı. Menemen META'da yetişip Dardanelspor'da profesyonel olan 25 yaşındaki Ferhat ise çeşitli kategorilerde 32 defa milli formayı giydi. Geçen sezon Gençlerbirliği'nde Süper Lig'de 8, Ziraat Türkiye Kupası'da ise 3 kez kaleyi koruyan Ferhat, ağlarında 15 gol gördü.
ALTINORDU'NUN KAMP PROGRAMI NETLEŞTİ
Gelecek sezon PTT 1'inci Lig'de boy gösterecek Altınordu'nun kamp programı netleşti. Kırmızı lacivertli ekibin yeni sezon çalışmalarına 7 Temmuz Pazartesi günü Selçuk Efes Tesisleri'nde başlayacağı ve ayın 15'inde kamp için Isparta Davraz'a geçeceği bildirildi. Davraz'da Sirene Dağ Otel'de kalacak olan kafile, 26 Temmuz'a kadar sezon hazırlıklarına burada devam edecek. Ramazan Bayramı öncesi 3 günlük izne ayrılacak oyuncular 29 Temmuz'da Kuşadası'nda toplanacak. Altınordu, Davraz kampı sırasında Kardemir Karabükspor ve Alanyaspor ile hazırlık maçı oynayacak.