ALTINORDU, geçen sezon Orduspor'dan transfer ettiği Yasin Kocatepe'yi kadroda düşünmemesine rağmen ortada bırakmadı. İlk yarının son haftasında antrenmanda ön çapraz bağları koptuktan sonra bir daha forma giyemeyen 23 yaşındaki stoperi Isparta kampına götüren yönetim, gurbetçi oyuncunun kulüp buluncaya kadar takımla antrenmanlara çıkmasını kararlaştırdı. Yasin'in tamamen iyileştiğini belirten futbol direktörü Murat Dizdar, vefa duygusuyla hareket ettiklerini dile getirdi.
"İyileştiğini kanıtlamak için Yasin'i kadroya aldık. Bizimle çalışıyor. Kulüp bulamazsa TSYD Kupası'nda oynatabiliriz" diyen Dizdar, "Stoper olarak Sinan, Murat Cömert, Yusuf ve Çağlar gibi oyunculara sahibiz. Yasin, yarım sezon oynamamasına rağmen şampiyonluk sevincine ortak oldu. Bizim için karakter çok önemli. Böyle oyunculara sahip çıkmak lazım. Talipleri var, bonservisi konusunda sıkıntı yaratmayacağız. Yüzde yüz hazır olması için kampa alıp kendisine jest yaptık" diye konuştu. Altınordu'da Murat Cömert ve Alim'in hafif sakatlıkları bulunuyor.
DİZDAR: BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM
Altınordu futbol direktörü Murat Dizdar, fikstür çekimi sonrası PTT 1'inci Lig'de birlikte mücadele edecekleri diğer İzmir ekipleri Bucaspor ve Karşıyaka'ya başarı diledi. Dizdar, "İzmir’in Süper Lig özlemini gidermeye en yakın takımlar bizleriz. Bu gerçeğin farkında olup birbirimize destek çıkarak başarılı olabileceğimize inanıyoruz" yorumu yaptı.

FOTOĞRAFLI