PTT 1'inci Lig'in yeni takımı Altınordu, Selçuk Efes Tesisleri'nde yeni sezonun startını verdi, 27 kişilik kadrosuyla hazırlıklarına başladı.
Takımını yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan, futbolcular ve teknik ekiple bir araya gelerek başarı diledi. Altınordu'nun Türkiye'ye örnek olması gerektiğine değinen Başkan Özkan, "Bu sezon gözler biraz daha üzerimizde olacak. Geçen 2 sezonda olduğu gibi sahada sadece futbol oynamanızı ve performansınızla konuşulmanızı istiyorum. Kesinlikle rakipler ve hakemlerle olumsuz diyaloglara girmeyeceğiz" mesajını verdi. Başkan Özkan, yabancıya karşı olduğunun bir kez daha altını çizerken şöyle konuştu:
"PTT 1'inci Lig'de bir çok yabancıya karşı oynayacaksınız. Yüreğinizde oynadığınız takdirde mutlaka başarılı olacaksınız. Dövizleri, çanta çanta yabancılara vermeyeceğiz. Temel amacımız, bu ülkenin topraklarından futbolculuk mesleğini seçmiş, gerçek profesyoneller yetiştirmek."
Başkan Özkan, bir kaç transfer daha yapacaklarını açıklarken, "Camida Altınordu bu sezon da şampiyon olup, Süper Lig'e çıkar temennisi var. Bizim ilk yıl hedefimiz ligde kalmak, ikinci yıl ilk altı, üçüncü yıl şampiyonluk" yorumunu yaptı.

FOTOĞRAFLI