ISPARTA Davraz kampındaki ilk hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'a 2-0 yenilen Altınordu, moralini bozmadı. PTT 1'inci Lig'in başlamasına 40 güne yakın bir süre olduğunu ifade eden teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Henüz yüzde 30 kapasiteyle mücadele ediyoruz. Zamanımız var. Yoğun bir antrenman dönemi geçiriyoruz. Oyuncularımızın fiziksel kapasitelerini artırıyoruz. Hazırlık maçlarına negatif etki ediyor gibi görünen bu süreç, lige çok olumlu yansıyacak" şeklinde konuştu.
Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek Kardemir Karabükspor'un güçlü bir takım olduğunu dile getiren Hüseyin Eroğlu, skordan çok sahaya yansıttıkları taktik ve oyuncuların görev anlayışının önemli olduğunu kaydetti. Eroğlu, "Zaman zaman hatalar yapsak da, en önemli eksiğimiz; alışık olduğumuzun aksine topa yeterince sahip olamamamızdı. Ancak ilk hazırlık maçında bunların yaşanması doğal. Görev alan 20 oyuncumuzun 3’te 1’i ilk kez Altınordu formasını giydi. Yine de rakibe fazla pozisyon vermedik" dedi.
KİRALIK GİTTİLER
Altınordu'da kaleci Barış Türkmen, sol bek Murat İrişli ile Gümüşordu'dan orta saha oyuncusu Cihat Karaer'in 3'üncü Lig ekibi Balçova Belediyespor'a, yine Gümüşordu forması giyen orta saha oyuncusu Berkant İstanbul'un ise Tire 1922'ye kiralık verildiği açıklandı. Altınordu'da kiralık listesinde yer alan sağ bek Furkan Tuşik'le Bayrampaşa, stoper Melih Can Yağcı ile Bergama Belediyespor ilgileniyor.

FOTOĞRAFLI