SON 2 sezonda ard arda 3'üncü Lig ve 2'nci Lig'de şampiyon olan Altınordu, bu yıl oynayacağı PTT 1'inci Lig'de temkinli adımlar atacak.
Süper Lig'den düşen Medical Park Antalyaspor, Elazığspor ve Kayserispor'un yanı sıra Şanlıurfaspor, Karşıyaka, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Ankaraspor ve Samsunspor gibi takımların üst sıraları zorlayacağını ifade eden teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Bizi zor bir lig bekliyor. Bunun farkındayız. Öncelikli hedefimiz ilk 10 içinde yer almak. Daha sonra play off'u zorlayacağız. Çok daha fazla çalışmak zorundayız" dedi.
"Tüm Türkiye ne yapacağımızı merakla bekliyor" diyen Hüseyin Eroğlu, takımdaki değişikliklere rağmen kendi futbollarını sergilemeye devam edeceklerini söyledi. Geçen sezon tüm liglerin en golcü oyuncusu olan Gökhan Karadeniz'in Trabzonspor'a gitmesine rağmen onun boşluğunun dolacağını belirten Hüseyin Eroğlu, "Sistemimiz yıldız oyuncu üzerine kurulmadı. Takım oyunu oynuyoruz. Gidenin yeri dolar" diye konuştu.
Transferde ön libero Berkay, sağ bek Koray, stoper Yusuf'u kadrosuna katan Altınordu, kaleci, forvet, forvet arkası, sol kanat ve sol bek almayı planlıyor.