Altınordu'da yeni transfer İrfan Başaran ile yolların ayrılmasının arkasından pek de alışık olmadığımız bir olay çıktı.
BORNOZU GÖRÜNCE MESAJ ATTI
Kulüpten edinilen bilgiye göre pazar günü Torbalı'daki tesislerde yapılan antrenman bitiminde odasında duşunu alıp giyinen 27 yaşındaki İrfan, bir yakınını karşılamak üzere havaalanına gitti. Bu arada tesisi gezerken İrfan'ın duştan sonra kullandığı bornozu yerde gören Başkan Seyit Mehmet Özkan, duruma tepki gösterip tecrübeli futbolcunun cep telefonuna, "İrfan, ben Seyit Mehmet Özkan. Odada bornozu yerde bırakmışsın. Geldiğinde buraya uğra, bornozu yerine as" şeklinde mesaj gönderdi.

GERİ DÖNÜP ODAYI TOPARLADI AMA...
Başkan Özkan'dan gelen mesaj üzerine tesislere dönüp odayı toplayan deneyimli oyuncu, Genel Kaptan Sedat Gündoğdu ile görüşüp, "Çok acil havalanına gitmem gerektiği için apar topar çıktım ve bornoz yerde kaldı. Ancak başkanın mesajı ve o bornozu yerden alıp asmak bana ağır geldi. Ben burada yapamayacağım" diyerek eşyalarını toplayıp tesisi terketti.
ALTINORDU BAŞKANINDAN AÇIKLAMA
Olayı doğrularken İrfan'ın davranışlarını, "Profesyonellik kavramının henüz olgunlaşmadığına dair basit bir yaşanmışlık hikayesi" olarak yorumlayan Başkan Seyit Mehmet Özkan, "Biz evlatlarımıza profesyonelliği öğretmeye çalışıyoruz. Kusur, sadece futbolcularda değil, öğretmeyen yetişkinlerde de" ifadesini kullandı.
UĞUR DÜNDAR YEMİN TÖRENLERİNE KATILMIŞTI
Öte yandan geçtiğimiz yıllarda gazeteci Uğur Dündar da Altınordu altyapısında oynayan futbolcuların profesyonelliğe geçişleri için düzenlenen yemin törenlerinde yer almıştı.