PTT 1'ihci Ligi'nde sezonun ilk maçında Bucaspor'la 1-1 berabere kalan Altınordu, geçen sezon Göztepe'de kiralık oynayan Adanaspor'un kalecisi Tolgahan Acar'la prensipte anlaştı.
Kaleci arayışında Sivasspor'dan Mahmut, Gençlerbirliği'nden Ferhat, Çaykur Rizespor'dan Necati gibi isimlerden sonuç alamayan Altınordu, Tolgahan'la el sıkıştı. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki file bekçisinin bonservis sorununu çözdükten sonra İzmir'e gelerek kırmızı lacivertli ekiple mukavele imzalayacağı bildirildi.
Tolgahan Acar, geçtiğimiz sezon Adanaspor formasıyla PTT 1'inci Ligi'nde 14, Göztepe formasıyla da 2'nci Lig'de 20 maça çıktı.
ÖZEL MAÇ
Altınhordu, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak Akhisar Belediyespor ile 6 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de Akhisar Stadı'nda hazırlık karşılaşması yapacak. Takımın bir gün önceden Akhisar'a gidip kampa gireceğini belirten Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Lig arasını boş geçmemek adına iki takım için de güzel bir maç organizasyonu olacak. Akhisar halkı da maçlarını Manisa'da oynayan takımlarını, kendi stadında izleme fırsatı bulabilecek" dedi.

FOTOĞRAF