ALTAY'da 9 Haziran'da göreve getirilen Aslan Savaşan başkanlığındaki yeni yönetim, takımı Ramazan Torunoğlu'na emanet etme kararı aldı.
Tolgay Kerimoğlu'yla anlaşamayıp Ümit Turmuş, Ümit İnal ve Adnan Özbağcı gibi teknik direktörleri gündemine alan yönetim, alt yapısında yetiştiği Altay'da 1987-1996 yılları arasında forvet olarak forma giyen, "Kara Tren" lakaplı Torunoğlu'nda karar kıldı.
Futbol Federasyonu Ege Bölge teknik sorumlusu olarak görev yapan Torunoğlu'nun, Erzurum'da düzenlenen UEFA B Lisans 1'inci Aşama Kursu'nda antrenör eğitmeni olarak görev aldığı, önümüzdeki günlerde İzmir'e gelerek sözleşme imzalayacağı açıklandı. Başkan Savaşan, "Alt yapıya önem veren, bizi çıkışa götürecek ve kendi evladımız diyebileceğimiz bir isimle anlaştık. Ramazan Torunoğlu'na güveniyoruz" dedi.
İMZA KAMPANYASI
Altay 1914 Taraftarlar Derneği, kongre öncesi kulübe üye yapılan isimler arasından Altaylı olmayanların üyelikten çıkarılması için imza kampanyası başlattı. Dernekten yapılan açıklamada, "Bizler Altayımız'ın geleceğinin gerçek Altaylılar tarafından belirlenmesi gerektiğini her şart altında söyledik ve savunduk. Altaylı olmayanların oy kazanmak için üye yapılmasından rahatsızlık duyan tüm genel kurul üyelerimizi desteğe davet ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

FOTOĞRAFLI