ALTAY'da geçen sezonun yıldız adaylarından biri olarak gösterilen Sercan Karagöz'le yollar ayrıldı.
Siyah beyazlı ekipte beklenen patlamayı yapamayan ve iki kez kadro dışı bırakılan genç orta saha oyuncusunun dün yönetimle bir araya gelip sözleşmesini feshettiği öğrenildi. Abdülkadir Kuzey, Ali Şaşal Vural, Hüseyin Cihan Avcu, İsmet Gökseloğlu ve Metin Yüksel'den sonra Sercan'ın da ayrılmasıyla, siyah-beyazlı kulüp yeni sezon öncesi altyapıdan yetişen 6 futbolcuyla vedalaşmış oldu.
Geçen sezon yönetimle yaşadığı sıkıntıların tekrarlanmaması için yuvadan ayrıldığını ifade eden 21 yaşındaki Sercan, "Hem yönetim takımda kalmama sıcak bakmıyordu, hem de ben ayrılmak istiyordum. Kulübümden maaş alacaklarım vardı, ancak hepsinden feragat ettim. Futbol Federasyonu'na şikayette bulunmadım. Bonservis bedelimi ödeyip serbest kaldım" şeklinde konuştu.
Sercan'a, 3'üncü Lig takımlarından Çankırıspor ve Niğde Belediyespor'un talip olduğu öğrenildi.
GÖZLER AYDIN'DA
Aydınspor 1923'in orta saha oyuncu Semavi Özgür ve sol kanat Mikail Albayrak'la anlaşma zemini arayan Altay, siyah beyazlı takımdan 3 futbolcuya daha kanca attı. Aydın ekibinden ayrılan orta saha oyuncusu Berkay Günay, stoper Gökhan Sinanoğlu ve kaleci Fırat Kocaoğlu'nun listede yer aldığı öğrenildi. Bu arada Alanyaspor'dan stoper Süleyman Varlık'ın Denizli Büyükşehir Belediyespor'la prensipte anlaştığını duyan yönetim, kadro dışı bırakılan Alihan'la masaya oturma kararı aldı.

FOTOĞRAF