ALTAY’ın 100'üncü yıl balosuna camianın ağır topları Kemal Zorlu, Hanri Benazus, Mahmut Özgener, Ahmet Taşpınar ve Erdinç Altınyeleklioğlu, yurt dışında bulunan Sabri Sevenoğlu, davetli oldukları halde katılmazken Nafiz Zorlu’nun davet edilmediği öğrenildi.
Siyah beyazlı kulüpte 4 dönem başkanlık yapan Nafiz Zorlu, "Polemik yaratmak istemiyorum ama kırgınım. En azından bir telefon beklerdim. Aranmadığım için ayaklarım gitmedi" dedi. Yönetim basında geçmişten bu yana aynı sorunların yaşandığını sözlerine ekleyen Nafiz Zorlu, şöyle konuştu:
"Ne yazık ki kurumsal yapı bir türlü oturtulamıyor. Bu yönetim anlaşıyı artık demode oldu. Kulüp profesyoneller tarafından yönetilmeli. Benim aranıp aranmamam çok önemli değil. Ancak bir düzen oturtulmalı. Altay adına endişe ediyorum. İdari açıdan reform yapılması lazım. Bu anlayışla Altay’ın yükselme şansı çok düşük."
GÜNDOĞDU ŞENLENECEK
İzmir’de 16 Ocak’ta havanın yağışlı olması nedeniyle ertelenen Altay’ın 100'üncü yıl kortej yürüyüşü ve meşale şovu yarın yapılacak. Siyah beyazlı taraftarlar Alsancak Stadı önünde bir araya gelip Gündoğdu Meydanı’na kadar yürüyecek. Kulübün kuruluş yılı 1914’e ithafen saat 19.14’te meşalelelerini yakacak Altaylılar, renkli görüntüler oluşturacak.

(YC/AÖ)