ALTAY, geçen sezonki kadrodan sözleşmelerini fesheden sol bek Selçuk Çalışır ve orta saha oyuncusu Mithat Yaşar, siyah beyazlılarla yollarını ayırdıktan sonra menajerleri aracılığıyla takımadönmek istediklerini bildirdi. İki futbolcuya olumsuz yanıt verildi.
Başkan Vekili Sadettin Ünlü, Selçuk ve Mithat'ın takıma dönmek istemeleri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gemiyi terk edenlere kapılarımız kapandı" diyerek bu iki futbolcuyu kadroda düşünmediklerini söyledi. Altay, sol bek için Serkan ve Yiğit, orta saha için ise Raşit, Enes, Kürşat ve Bedri Can'ı transfer etti.
Gölcük kampı sona eren Altay'da teknik direktör Ramazan Torunoğlu'nun raporuyla 6 oyuncunun kadrodan çıkarılacağı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde açıklanacak isimlerin bazılarının kiralık olarak verileceği, bazılarıyla ise yolların ayrılabileceği ifade edildi. Dizinde esneme tespit edilen Bedri Can'ın 10 gün istirahat edeceği kaydedildi. Kamptaki hazırlık maçlarında Tire 1922 ile 2-2 berabere kalan Altay, Çine Madranspor'u 3-2 mağlup etti. İki günlük iznin ardından salı günü İzmir'de toplanacak siyah beyazlılar ikinci kampı Kızılcahamam'da yapmayı planlıyor.