SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup’ta Altay, üst üste gelen puan kayıplarıyla hedefinin uzağında kalırken teknik direktör Feyyaz Uçar, ikinci yarıda bambaşka bir takım kimliğine bürüneceklerini söyledi.
Bu hafta Güngören’i yenerek ilk yarıyı moralli kapatmak istediklerini dile getiren Feyyaz Uçar, "Ara transferde milli takımlardan tanıdığım gençleri ve izlediğim gurbetçileri Altay’a kazandıracağım. İkinci yarı hedefe oynayan takımların çokluğu üst grubu geriden takip eden bizim için avantaj olacak" dedi.
İkinci yarı hazırlıklarına 28 Aralık’ta İzmir’de başlayıp, 3-19 Ocak’ta Antalya’da kamp yapacaklarını sözlerine ekleyen Feyyaz Uçar, "Fizik kondisyonumuz gelişmeli. Dirençli ve kuvvetli olmalıyız. Gol yedikten sonra gardımız düşüyor. Fiziksel güç bize maçlarda skor ne olursa olsun özgüven kazandırır. Kapanmayacak fark yok. İkinci yarı farkı kapatacağız" diye konuştu.
Altay’ın takviye yapabilmesi için transfer yasağını kaldırması gerekiyor. Cezalı Yüksel ise bu hafta Güngörenspor maçında forma giyemeyecek. EK(YC/AÖ)