KURULUŞUNUN 100'üncü yılını kutlayacağı sezonda son sıradaki Güngörenspor’la yenişemeyerek devreyi zirvenin 13, play off hattının 5 puan gerisinde tamamlayan Altay yine karıştı.
Murat Uluç, Erdal, İsmet Kavuştu ve İsmet Gökseloğlu, maçtan önce teknik direktör Feyyaz Uçar’la görüşerek ayrılmak istediklerini söyledi. Golsüz berabere sona eren karşılaşma sonrası soyunma odasına giren Başkan Niyazi Konuşmaz, "Halinizden utanın. Bu takıma katkı sağlayamayacak olan Antalya kampına gelmesin" dedi. Şampiyonluk hayallerine erkenden veda edilirken Feyyaz Uçar, şunları söyledi:
"İkinci yarıda en azından play off’a kalmaya çalışacağız. Bazı oyuncuların ayrılmak istediği doğru. Kimsenin ayrılmasını arzu etmem. En azından devre arası kampında beraber çalışmak isterim ama kariyerinin sonunda kulübü para kapısı olarak görenlerle işimiz yok. Bizi istemeyenin takıma faydası olmaz. 100'üncü yıl stresi de bazı oyunculara baskı yaptı. Hedefi olan, hizmet etmek isteyenlerle devam edeceğiz."
MURAT SUSKUN KALDI
Altay’ın en golcü ismi Murat Uluç son haftalardaki büyük düşüşün ardından yol ayrımına geldi. Geçen sezon devre arasında yuvaya dönen Murat bu yıl ilk 9 haftada 9 attı. Son 8 maçtır suskun kalan Murat geçen hafta Ankaragücü yenilgisinden sonra taraftarla tartıştı. Adı Göztepe’yle  PTT 1'inci Ligi’ndeki takımlarla anılan Murat, son Güngörenspor maçına yedek başladı. Erdal ise Alanyaspor deplasmanı sonrası formayı unuttu. İsmet Gökseloğlu’nun adı da daha önce Trabzonspor’la anıldı. EK(YC/AÖ)