Onur ATIŞ/İZMİR,()- ALTAY Başkanı Aslan Savaşan, şu ana kadar transfer edilen futbolcuların 600 bin TL tutarındaki garanti parasını ödeyip kulübe itibarını yeniden kazandırdıklarını söyledi.
Düzenlediği basın toplantısında son gelişmelerle ilgili bilgi aktaran Savaşan, tesislerin bakımı, Alsancak Stadı'ndaki koltukların yenilenmesi ve kulüp Lisansı alabilmek için yaklaşık 400 bin TL ödediklerini açıklarken, "Yönetimimiz SGK yapılandırılmasında olduğu gibi, kendi cari dönemine ait prim ödemelerini de gününde yaptı. Yıl sonunda da SGK ve Maliye'ye 350 bin TL vereceğiz" dedi.
Teknik direktör Ramazan Torunoğlu'nun istifasını aile içi sorun olarak değerlendiren Başkan Savaşan, kadro dışı bırakılan stoper Alihan'la ilgili olarak, "Alihan'ın aklını babası çeliyor. Sözleşme uzatma teklifimizi kabul etmedi. Günlük düşünseydik, kendisiyle muhatap olmaz, takımdan gönderirdik. Oyuncuyu kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
Antrenmanlara geçen sezondan kalma malzemelerle başlanması konusuna değinen Savaşan, "Umbro firmasıyla daha önce150 bin TL'lik sponsorluk anlaşması yapmıştık" ifadesini kullandı.