ALTAY, transferde hız kesmiyor. Kırklıarelispor'dan orta saha oyuncusu Kürşat Ergun Aydın'ı alan Altay, Bucasporlu santrfor Çağrı Tekin, Galatasaraylı stoper Emre Can Coşkun ve Tuzlasporlu sol kanat oyuncusu Sefa Durmuş için de girişimlere başladı. Asbaşkan Sadettin Ünlü, Buca'nın Nevşehir kampına götüreceği Çağrı'ya tekliflerini sunduklarını belirterek, "1.91 boyundaki Çağrı aradığımız özelliklerde. Bucaspor kamp dönüşü Çağrı ile çalışmama kararı alırsa, oyuncuyu kadromuza katabiliriz" diye konuştu.
Emre Can için Galatasaray'la da görüştüklerini doğrulayan Ünlü, "Aydınspor 1923'ün vazgeçtiği Emre, listemizde olan bir isim. Tuzlasporlu Sefa'yı istiyoruz. Acale etmeyeceğiz. Takımların kamp dönüşünü bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Çağrı geçen sezon ikinci yarıda transfer olduğu Bucaspor'da 8 maçta 1 gol atarken, Emre Galatasaray'la 2 kupa müsabakasında oynadı. Sefa ise Tuzlaspor formasıyla 31 maçta 4 gol kaydetti. Öte yandan Bergama Belediyesporlu Turgay An'ın transferi olmadı.
TAHİR'İN TRANSFERİNDE KURŞAT DEVREYE GİRDİ
Altay'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Ümraniyesporlu golcü Tahir'i, siyah beyazlıların Kırklarelispor'dan aldığı yeni transferi Kürşat Ergun ikna etmeye çalışacak. Asbaşkan Sadettin Ünlü, Kürşat'la Tahir'in çok yakın arkadaş olduğunu belirterek, "Kürşat hergün Tahir'le görüşüyor. Kendisini Altay'a ikna etmeye çalışıyor. Biz de Tahir'i renklerimize bağlamayı çok istiyoruz" cümlelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI