PTT 1'inci Lig’de Bucaspor ile Karşıyaka arasında pazar günü oynanacak karşılaşma, 2 takımı antrenörünü ilk kez karşı karşıya getirecek.
Faal futbolculuk yıllarında farklı dönemlerde sarı lacivertli formayı giyen Karşıyaka'nın başındaki Sait Karafırtınalar ile Bucaspor'u çalıştıran Mustafa Bahadır, daha önce Bucaspor’un altyapısında birlikte görev yaptı.
Sait Karafırtınalar, futbolculuk yıllarında 1989-94 yılları arasında Bucaspor’da parladı. Futbol hayatını noktalayarak eski kulübüne dönen Karafırtınalar, 2004-2009 arasında tüm altyapı katergorilerinde çalıştıktan sonra Süper Lig’e çıkan kadroda Özcan Kızıltan’ın yardımcılığını yaptı. Takımı Süper Lig’in son haftalarında takımı Samet Aybaba’dan devralan Karafırtınalar, geçen sezon sarı lacivertlilere play off oynattıktan sonra ayrıldı.
Bucaspor’da 1998-2000 yılları arasında forma giyen Mustafa Bahadır ise 2007’den bu sezona kadar altyapıda çalıştı. Kemal Kılıç’la 24 Kasım’daki Şanlıurfaspor maçı sonrası yolları ayıran sarı lacivertli yönetim, Sait Karafırtınalar örneğinde olduğu gibi takımı iyi tanıyan Mustafa Bahadır’ı teknik direktörlük görevine getirdi.
UEFA Pro Lisans sahibi olmayan Karafırtınalar ve Bahadır, müsabakaya antrenör olarak çıkıp takımlarını yönetecek. EK(YC/AÖ)