Mehmet ÇİFTÇİ, MADRİD-

Real Madrid'in sol kulvar için Alex Telles'i transfer listesine alması İspanya ve Brezilya'da gündem olmaya devam ediyor.

Alex'in ailesinden ise Galatasaraylı taraftarları rahatlatıcı haberler gelmeye başladı. İspanyollar Alex'in yakın çevresine ulaşarak bu konuda futbolcunun görüşünü aldılar. Brezilyalı yıldızın Real Madrid camiasının bir parçası olmasından gurur duyacağını belirten ailesi bu konuda henüz kimsenin futbolcu ile temasa geçmediğine dikkat çektiler. Alex Telles'in Galatasaray'da mutlu olduğunu ve yıldız futbolcunun Roberto Mancini'nin yanında kendisini geliştirmeye devam ettiğini hatırlatan ailesi "Alex için Real Madrid forması giymek rüya gibi bir şey olabilir ancak O Galatasaray'da çok mutlu ve bu takımda yoluna devam edecek" açıklaması yaptılar.

Alex cephesinden gelen bu rahatlatıcı açıklamalara rağmen İspanyol basını büyük bir geleceğe sahip olan Brezilyalı sol ayağın Real Madrid forması giyeceğinde ısrar ediyor. Coentrão'nun Real Madrid forması altında son senesi olduğuna işaret eden gazeteler Alex Telles'in bu boşluğu dolduracağı iddiasında bulundular.

MÇ (UD)