SPOR Toto 2'nci Lig play off finalinde PTT 1'inci Lig'e yükselebilmek için Hatayspor karşısına çıkacak olan Alanyaspor'un taraftarları, yarın oynanacak maç için İstanbul'a akın ettiler.
Alanyaspor'la Hatayspor'un mücadelesi, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. PTT 1'inci Lig'e çıkacak son takımın belirleneceği karşılaşmayı, FIFA Hakemi Hüseyin Göçek yönetecek. Turuncu yeşilli takımda sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Kazım Dülger dışında eksik bulunmadığı açıklandı.
"KOLAY MAÇ OLMAYACAK"
Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, camia olarak final maçına odaklandıklarını söyledi. Karşılaşma öncesinde hiçbir eksikleri olmadığını ve maça sorunsuz çıkacaklarını belirten Kulüp Başkanı Çavuşoğlu, şunları söyledi:
"Alanyaspor, tarihinin en önemli maçlarından birine çıkıyor. Hepimiz bu karşılaşmaya odaklandık. Rakibimiz 2 yıl üst üste final oynayan bir takım. Onlar da en az bizim kadar şampiyon olmak istiyor. Her iki takım için de kolay bir maç olmayacak. Mücadele ederek kazanan taraf olmak istiyoruz."
TARAFTARLAR OTOBÜSLERE İSTANBUL'DA
Müsabakaya büyük ilgi gösteren taraftarlar, otobüslerle İstanbul'a hareket etti. Bu arada Sarıyer'den 3 otobüs taraftarın da turuncu yeşilli takımı desteklemek için Atatürk Olimpiyat Stadı'na gideceği açıklandı.
TV CANLI YAYINLAYACAK
Maçın biletleri 10 TL'den stat gişelerinden satışa çıkarılırken Alanyaspor taraftarların stadın güneyinde yer alan gişelerden satın alarak batı tribününe gireceği bildirildi. Stat kapıları saat 17.00'de açılacak, saat 19.00'da başlayacak karşılaşma, Lig TV'den de naklen yayımlanacak.
Yarınki karşılaşmayı, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun kardeşi Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoglu da izleyecek.

TE(SU/AÖ) FOTOĞRAF