DEVRE arasında oynadığı özel maçlarda Fenerbahçe ve Çanakkale Dardanelspor'u mağlup eden Alanyaspor, 3'üncü ve son hazırlık maçında Çankırıspor'u Aydın ve Süleyman'ın golleriyle geçti.

Alanyaspor devre arasındaki 3'üncü ve son hazırlık maçında, Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Çankırıspor'u 2-0 mağlup etti. Kervansaray Kundu Otel'in futbol sahasında oynanan karşılaşmada turuncu yeşilli takımın ilk golü 11'inci dakikada geldi. Ali Kuleli'nin uzun pasında topla buluşan Aydın Çetin, kaleci Yusuf'un üzerinde aşırma bir vuruşla topu filelere gönderdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın 68'inci dakikasında Alanyaspor sol taraftan faul atışı kullandı. Penaltı noktası üzerinde topa iyi yükselen Süleyman Varlık kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımının 2'nci golünü attı.

Alanyaspor'da sakatlıktan yeni çıkan kaleci Haydar Yılmaz, Kerem Gülbahar ve Gökhan Kaba ile sakatlığı süren Ünal Noyan karşılaşmada forma giymedi. Turuncu yeşilli takım, bir günlük iznin ardından Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına tesislerinde başlayacak. (FOTOĞRAFLI)