AKHİSAR Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Sivasspor’a 2-1 yenildikten sonra Süper Lig’de 2'nci yarının ilk maçında Sanica Boru Elazığspor’a da aynı skorla mağlup olmanın sıkıntısını yaşadı.
Sivasspor maçından sonra Malatya’ya geçip Sanica Boru Elazığspor randevusuna burada hazırlandıklarını hatırlatan Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Teknik direktörümüzün yanı sıra 4-5 futbolcunun gribe yakalanması takımı sarstı. Kadro yapısında zorunlu değişiklikler oldu. Beklemediğimiz iki yenilgi aldık" dedi. Hastalıklara yoğun maç trafiğinin eklenmesiyle konsantrasyon sıkıntısı yaşadıklarını sözlerine ekleyen Evren Acar, şöylesdevam ettüi:
"Bu müsabakalar geride kaldı. Şimdi bizi önümüzde çarşamba günü Sivasspor’la kupada, pazar günü Gençlerbirliği ile ligde oynayacağımız iki zorlu müsabaka bekliyor. Hedefimiz bu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılıp iki cephede de çıkışa geçmek."
Yeşil siyahlı ekipte grip olan futbolcuların iyileştiği, sakatlıktan çıkan Emin’in de takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi. HA(YC/AÖ)