TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun "milli kabusu" bitmedi.
Daha önce A Milli Takım’da görevli olduğu karşılaşmalardan sonra kendi takımının oynadığı hiçbir maçta galip gelemeyen Hamza Hamzaoğlu’nun şanssızlığı, son milli mesaiden sonra da devam etti. Ay yıldızlı ekibimizin İsveç ile yaptığı özel müsabakanın ardından Galatasaray sınavı için Akhisar Belediyespor'un başına geçen Hamzaoğlu, 6-1’lik mağlubiyetle şok oldu.
A Milli Takım’ın 2013’ün eylül ayında Andorra ve Romanya ile oynadığı maçlardan sonra deplasmanda Kayseri Erciyesspor'a, bir ay sonra Estonya ve Hollanda karşılaşmalarının ardından sahasında Medical Park Antalyaspor’a 1-0 kaybeden yeşil siyahlı ekip, 2013’ün kasımında Kuzey İrlanda ve Beluras randevuları sonrası evinde Kardemir Karabükspor'a yine 1-0’la teslim oldu. Hamzaoğlu son olarak İsveç karşılaşması için takımı yardımcılarına teslim edip milli göreve giderken, dönüşte Galatasaray önünde alınan 6-1’lik yenilginin üzüntüsünü yaşadı.
BİLAL MUÜJDESİ
Akhisar Belediyespor’da cumartesi günü oynanacak Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıkları sürerken, haftalardır sakatlığı yüzünden formasından uzak kalan Bilal’in çalışmalara başlaması, kurmayların yüzünü güldürdü. Sarı kart cezalısı Uğur ve hafif sakatlığı bulunan Mehmet Akyüz’le birlikte düz koşu yapan tecrübeli futbolcunun Medical Park Antalyaspor maçında en azından ikinci yarıda görev yapması bekleniyor. Yeşil siyahlı ekipte Kenan ve Merter’in cezası sona erdi.

HA(YC/AÖ)