MİLLİ maçlar nedeniyle lige verilen arada hız kesmeden çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediyespor, U-21 takımı ile yaptığı hazırlık karşılaşmasını 9-4 kazandı.
Burundi Milli Takımı'na katılan Ntibazonkiza, izinli olan Gekas ve hafif sakatlığı bulunan Bilal dışında tüm futbolcuların forma giydiği karşılaşmada oyuncularına tam not veren teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, iyi yolda olduklarını söyledi.
İlçe Stadı'nda yarın saat 17.00'de PTT 1'inci Lig'in yeni takımlarından Altınordu'yla da özel bir müsabaka oynayacaklarını hatırlatan Mustafa Reşit Akçay, "Balıkesirspor deplasman galibiyeti ile lige iyi bir başlangıç yaptık. 15 Eylül'de Manisa'da Sivasspor ile oynayacağımız maçı kazanıp, ilk galibiyetin tesadüf olmadığı göstermek zorundayız. Bu açıdan Altınordu sınavına önem veriyorum" dedi.
MİNİKLERDEN ZİYARET
Akhisar Belediyespor'un U-13, U-14 ve U-15 takımlarında forma giyen bir grup futbolcu, A takımın son antrenmanını izledi, ağabeylerine çiçek verip, başarı dileğinde bulundu. Altyapı Sorumlusu Feridun Yarkın ve 30 minik oyuncu, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, kaptan Bilal Kısa ve diğer futbolcularla tek tek tokalaşırken ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Altyapı sorumlusu Yarkın, Mustafa Reşit Akçay ve teknik heyetle sık sık bir araya geldiklerini belirtirken şöyle konuştu:
"Mustafa hoca, altyapıya çok önem veren bir teknik adam. Kendisiyle sürekli temas halindeyiz. Bu ziyaret, altyapıdaki futbolcuların isteği ile gerçekleşti. Her konuda kendilerine örnek aldıkları ağabeyleriyle tanışıp görüşmeleri öğrencilerimizi mutlu etti. Bu tür etkinlikler, futbolcuların gelişimine önemli katkı sağlıyor."

FOTOĞRAFLI