AKHİSAR Belediyespor transferin gözde isimleri Bilal Kısa, Uğur Demirok ve Oumar Niasse'ın sözleşmelerini 1 yıl daha uzatıyor. Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, 2015 kadar kulüple mukavelesi olan 3 oyuncuyla yapılan görüşmelerde el sıkıştıklarını belirtti. Acar, "Yaptığımız bu anlaşma futbolcuları satmayacağımız anlamına gelmez. Şartlarımıza uygun teklifler gelirse üç futbolcunun da transferini gerçekleştiririz" diye konuştu.
Acar, Kenan, Güray ve Merter'le de masaya oturacaklarını ifade ederek, "Bu üç futbolcumuzun da sözleşmelerini 2016'ya kadar uzatma taraftarıyız. Sorun çıkacağını düşünmüyorum" dedi. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın transfer raporunu yönetime sunduğunu sözlerine ekleyen Acar şöyle konuştu:
''teknik direktörümüz listesini bize verdi. Bu hafta başından itibaren çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Nokta atışları yaparak Akhisar Belediyespor'un gücüne güç katacağız."
UEFA UMUDU
UEFA'nın 3 Temmuz 2011'de patlayan şike soruşturması sebebiyle Sivasspor ve Eskişehirspor'u 1 yıl Avrupa'dan men etmesi Akhisar'ı harekete geçirdi. İbrahim Evren Acar, bu iki kulübün yerine UEFA Avrupa Ligi'ne alınması planlanan Bursaspor ve Kardemir Karabükspor'un da şike soruşturmasında adının geçtiğini belirterek, "Kasımpaşa da Avrupa'da yer alamayacak. UEFA eğer bu takımları da men ederse biz Avrupa arenasına çıkarız" dedi.

OA(YC/AÖ)