SÜPER Lig’de sezonun ilk deplmasman galibiyetini almak için gittiği Rize’de Çaykur Rizespor karşısında golsüz beraberliğe razı olan Akhisar Belediyespor, kaçan gollere yanıyor.
İyi futbol oynamamalarına rağmen iyi mücadele ettikleri maçta 3-4 net pozisyona girdiklerini söyleyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Bu fırsatların en az ikisi gol olmalıydı. Deplasmanda istediğimiz gibi oynayamıyoruz. Bazı eksikleri gidermemiz lazım" dedi.
Çaykur Rizespor deplasmanından alınan 1 puanın da başarı olduğunu savunan genç teknik adam, "Şimdi önümüzde yine deplasmanda oynayacağımız zorlu Eskişehirspor karşılaşması var. Rize’de yapamadığımızı, Eskişehir’de gerçekleştirip, ilk dış saha galibiyetimizi almak istiyoruz" diye konuştu.
Rize’den Trabzon’a geçip geceyi bu kentte geçiren yeşil siyahlı kafile, bugün İzmir üzerinden Akhisar’a dönerek Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı.
KAPTAN GÖZE GELDİ
Akhisar Belediyespor’da önceki sezon 28 karşılaşmada banko forma giyen, geçtiğimiz sezon 34 maçın tümünde yine 11’de sahaya çıkan, bu sezon ilk 9 haftada kesintisiz görev yapan kaptan Emrah Eren’e nazar değdi. Çaykur Rizespor deplasmanı öncesi son antrenmanda sakatlanarak kadrodan çıkarılan tecrübeli futbolcunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, arka adalesinde yırtık tesbit edilen Emrah’ın durumunun yarın (bugün) çekilecek ikinci MR sonrası netlik kazanacağını belirterek, "Rize’de Emrah’ı çok aradık. Ancak futbolda bu da var. Tek dileğimiz bir an önce iyileşerek sahaya dönmesi" diye konuştu. HA(YC/AÖ)