ANTALYALI futbolseverler, kupadan sonra ligde oynayacakları Galatasaray maçını bekliyor. Taraftar, Akdeniz Üniversitesi Stadı'nı kırmızı beyaz renklerle süsleyecek. 17 Şubat Pazartesi akşamı oynanacak maçın biletleri satışa sunuldu.

Antalya spor kamuoyu, 17 Şubat Pazartesi akşamı Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak Galatasaray maçına kilitlendi. Galatasaray ile kupada karşı karşıya gelen Medical Park Antalyaspor, pazartesi akşamı da Süper Lig'in 21'nci haftasında aynı rakiple puan mücadelesi yapacak. Antalyaspor- Galatasaray maçının bilet fiyatları ADOPEN Tribün 100, CEYSU Tribün 150, RIXOS Tribün de 200 TL olarak açıklandı.

Başkan Gültekin Gencer, bilet fiyatlarının çok yüksek olmadığını, bu rakamların stat giderlerini bile ancak karşıladığını belirtti. Gencer, “Antalyasporlu futbolseverlerin takımlarına maddi manevi destek vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Yönetim olarak büyük fedakarlıklar içerisindeyiz" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nın kırmızı beyaz renklerle bir gelin gibi süsleneceğini ifade eden taraftar temsilcileri ise herkesi pazartesi akşamı tribüne davet etti. (FOTOĞRAFLI)